INTOCMIREA POLITEI DE ASIGURARE

homeinsurance

Pentru un plus de siguranta, intocmim asigurari de raspundere civila RCA, LOCUINTE, SANATATE, PROFESIONALE pentru persoane fizice si companii.

In cazul nostru vorbim de un broker de asigurare in adevaratul sens al cuvantului si anume nu reprezentam o anumita companie de asigurari, noi repezentam clientul in raport cu toate companiile de asigurari care activeaza in Romania si nu numai.

Ceea ce ne diferenteaza de alti brokeri de asigurari este ca nivelul de unde solicitam oferte in numele clientilor este cel de agentie de asigurari, astfel la solcitarea noastra ne oferteaza toate agentiile de asigurari din tara ale tuturor companiilor de asigurari. In acest context va garantam cel mai mic pret!

In cadrul ofertei vor fi prezentate cele mai mici tarife pentru asigurarea dumneavoastra din partea fiecarui asigurator la nivel de agentie, adica agentia cu cel mai bun tarif din tara pentru fiecare asigurator. Astfel veti avea posibilitatea de a alege compania de asigurari pe care o agreati la cel mai mic tarif pe care aceasta o poate oferi in Romania.

Solicitati o oferta pentru a va convinge, complectand formularul de aici